Hotel | F & B
15362
page-template-default,page,page-id-15362,custom-background,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-0.4.1,qode-theme-hotel,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

F & B

Services

Hotel Narsarsuaq har et alsidigt køkken med både cafeteria og restaurant. Har du specielle ønsker, eller er du vegetar, veganer, allergiker eller andet, vil vi gøre vores yderste for at opfylde netop disse behov. Kontakt venligst vort personale, eller endnu bedre kontakt os i forvejen på receptionnars@mit.gl eller +299 665253 – så vil de rette personer få besked.

Restaurant NuNa

I sommerperioden har De mulighed for at besøge hotellets restaurant; NuNa, som betyder “land” på grønlandsk. Her serveres lokalt lam, fisk, skaldyr og selvfølgelig de skønneste sydgrønlandske urter, som kendetegner restaurantens koncept ved brug af disse rene urter. Blandt de mest kendetegnende er lam fra de lokale fåreholdersteder, som forsyner landet med noget af verdens bedste lammekød. Vi samler også kvan og timian, som også udgør en betydelig del af Restaurant NuNa’s menu.

Cafeteria

Hotel Narsarsuaq servicerer dagligt lokale og gennemrejsende i Hotellets cafeteria. Her kan du få alt til at klare både den lille og store sult. Fra frisksmurt smørrebrød til lune retter. Du vil altid kunne finde et godt specialtilbud på små lækkerier, og skulle lysten være til en burger, så klarer vi også det.