Hotel | F & B
15362
page-template-default,page,page-id-15362,custom-background,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-0.4.1,qode-theme-hotel,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

F & B

Services

Hotel Narsarsuaq har et alsidigt køkken med både cafeteria og restaurant. Har du specielle ønsker, eller er du vegetar, veganer, allergiker eller andet, vil vi gøre vores yderste for at opfylde netop disse behov. Kontakt venligst vort personale, eller endnu bedre kontakt os i forvejen på receptionnar@mit.gl eller +299 665253 – så vil de rette personer få besked.

Restaurant

I sommerperioden har du yderligere mulighed for at besøge hotellets restaurant, hvor vi sætter en stor ære i at anvende så mange af de skønne grønlandske råvarer som muligt. Det kan være moskusokse, lam, rensdyr, snehare, blød- og skaldyr, friskfanget ørred og andre fisk samt fugle fra området omkring Narsarsuaq. Har du lyst til at prøve lidt af hvert fra det grønlandske køkken, eksempelvis rå hvalhud, tørret fisk og sæl, er det et must at prøve vores overdådige Grønlands-buffet, som vi serverer 1 gang om ugen i sommermånederne. Buffeten kan også bestilles specielt, hvilket kræver servering for minimum 10 personer.

Cafeteria

Hotel Narsarsuaq servicerer dagligt lokale og gennemrejsende i Hotellets cafeteria. Her kan du få alt til at klare både den lille og store sult. Fra frisksmurt smørrebrød til lune retter. Du vil altid kunne finde et godt specialtilbud på små lækkerier, og skulle lysten være til en burger, så klarer vi også det.